Dolgozz
velünk
Bijó munkatársakat keresünk
Blog
beszélj
zöldeket!
Kinek mi a Bijó - gondolatok a bijóságról
Virtuális séta
Galéria
Betekintés a Bijó pillanatokba

A hét sztárja

Kedves Viszonteladó Partnereink!

 

Egy új promóció sorozattal készültünk Nektek, mégpedig „A hét Sztárja” akcióval! Az akció kizárólag viszonteladók részére kerül meghirdetésre, lakosság részére nem elérhető! Ahogy említettem, ez egy akció sorozat és minden 2. hét csütörtökén új termék kerül reflektorfénybe! Olyan termékeket választunk e kiemelt akcióba, melyek jól fogyó, népszerű termékek!

Kiemelt, figyelemfelkeltő akciót kívánunk szervezni Nektek, ezért mindenki (aki rendelkezik), a meglévő számla kedvezményén FELÜL pluszban kapja a további kedvezményt! Siessetek, mert csak 1 napig tudjuk tartani az akciót! Ne maradjatok le róla!

 

  1. Mit kell tudni „A hét Sztárja” akcióról? (figyelmesen olvassátok el)

-        minden 2. hét csütörtökén kerül megrendezésre, 2019. szeptember 26. -a a tizenhatodik alkalom

-        a meghirdetett termék, kizárólag a megadott napon akciós. Tehát, az ezen a napon történő személyes vásárlás vagy leadott (webáruház, e-mail, telefon, fax) megrendelések esetén él (függetlenül a kiszállítás napjától)

-        a meglévő kedvezményen felül értendő, tehát hozzá adódik! A kedvezmény elszámolásának menete: (termék ár x meglévő kedvezmény) x akció kedvezménye. Egy példán keresztül levezetve:

  • XY Kft. 2% számlakedvezménnyel rendelkezik. „A hét Sztárja” akcióban lévő termék esetén 10% kedvezményt biztosítunk. A termék nagykereskedelmi alap ára 100 Ft. Ez esetben: (100 x 0,98) x 0,9 = 88,2 Ft lesz a termék végső kedvezményes ára

-        „A hét Sztárja” akció a megadott napon és a készlet erejéig érhető el. Extra készletekkel készülünk minden akcióra, de sajnos előfordulhat esetleges készlethiány. Akciót áttenni, máskor pótolni nincs lehetőség.

 

  1. Hogyan érinti „A hét Sztárja” akció a kiszállításaimat?

A szállítások a megszokott rendben és módon történnek.

 

„A Hét Sztárja”: 2019.09.26 -án a FERENCZ JÓZSEF GYÓGYVÍZ, 700 ML

(cikkszám: 13688) 15% extra kedvezménnyel!Reméljük meghoztuk a kedvetek a promócióhoz! Keressétek weblapunkon, figyeljétek hírleveleinket vagy érdeklődjetek Vevőszolgálatunkon a soron következő akciós termékről! Ne maradjatok le!


Üdvözlettel:

Bijó Kft. vezetősége

IGAZÁN BIJÓ
TERMÉKEINK
Vásároljon
Egyszerűen!
Regisztráljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk