Dolgozz
velünk
Bijó munkatársakat keresünk
Blog
beszélj
zöldeket!
Kinek mi a Bijó - gondolatok a bijóságról
Virtuális séta
Galéria
Betekintés a Bijó pillanatokba

Regisztráció

Tisztelt leendő Viszonteladónk, Partnerünk! Szeretnénk megköszönni, hogy cégünket választotta vállalkozása beszállító partnerének!

Az alábbi néhány sorban kívánjuk összefoglalni a fontos információkat és tudnivalókat.

I. Regisztráció

A Bijó Szakáruházban kereskedői listaáron történő vásárlás kizárólag törzsvásárlói kártyával (vevőkártya) lehetséges.
Partnerünk az lehet, akinek fő tevékenységi körébe tartozik az élelmiszer, bio- és reformélelmiszer, gyógynövény és gyógyhatású készítmények kereskedelme.
Működési engedélye az alábbi TEÁOR számokra szól: 4711, 472, 478, 4791, 4773, 4774, 4775, 861, 862,869, 9602, 9604.
A regisztrálásához az alábbi dokumentumok szükségesek.
Cégek esetén:
- Cégkivonat, vagy végzés
- Aláírási címpéldány, vagy aláírás minta
- Működési engedély, vagy igazolás kereskedelmi tevékenység végzéséről

Egyéni vállalkozók esetén:
- Az egyéni vállalkozást igazoló dokumentum
- Működési engedély, vagy igazolás kereskedelmi tevékenység végzéséről

Amennyiben a regisztráló személye nem egyezik a cég nevében aláírásra jogosult személlyel, meghatalmazásra is szükség van.

Vevőkártyáját minden személyes vásárláskor hozza magával, mivel a Bijó Szakáruházban, cégek, kizárólag kártyájuk bemutatásával tudnak vásárolni.

Amennyiben kártyáját elvesztette, haladéktalanul értesítse vevőszolgálatunkat, hogy inaktiválhassuk azt.
Kártyája elvesztése vagy megsemmisülése esetén 1 000 Ft befizetésével új kártyát igényelhet. Egy viszonteladó, maximum 2 db kártyát igényelhet ingyenesen.

Személyes vásárlás
Nyitva tartás:
A kereskedés hétköznap 07:00 és 19:00 óra között várja partnereit. Szombaton 9:00 és 17:00 óra között várja vásárlóit.

Fizetés:
Vásárlás készpénzfizetéssel, bankkártyával vagy átutalással (előzetes megállapodás, havi forgalmi terv vállalás és kezességvállalás szükséges hozzá) lehetséges.

Vásárlási limit:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. június 1 –től, kereskedelmi lista áraink (nagykereskedelmi ár) igénybe vételéhez vásárlási limitet vezettünk be, melynek összege havi nettó 30.000 Ft és minimum 1 db vásárlás havonta. Informatikai rendszerünk, 2017. július 1 –től alkalmazza az új szabályt! Kizárólag azon kereskedelmi partnereink tudják igénybe venni kereskedelmi lista árainkat (nagykereskedelmi ár), akik minimum nettó 30.000 Ft értékben vásároltak előző hónapban!

Kereskedelmi partnereinket, akiknek vásárlása a havi nettó 30.000 Ft értéket nem éri el a fogyasztói (lakossági ár) árból nyújtott kedvezménnyel szolgáljuk ki.

Azon viszonteladó partnereinket, akiknek havi forgalma (minden hónapban) meghaladja a nettó 30.000 Ft –ot, a gyakorlatban nem érinti őket jelen változtatás.

Havi kiértékelésünk, minden hónap elsején történik meg, melyet egy automata algoritmus lefuttatása végez el. A kiértékelés után történt vásárlások, a következő időszakba számítanak bele. Vásárlási összeg átvezetésére, összevonására, több hónapon keresztül történő halmozására nincs lehetőség.

Hasznos tudnivalók:
20 x 30 cm-nél nagyobb táskát az eladótérbe nem lehet bevinni, azokat az előtérben található csomagmegőrzőkben lehet elhelyezni. A Bijó Szakáruházba gyermekek is beléphetnek!

A Szakáruház területére történő belépéssel, elfogadják a hatályos Házirendet, mely nyomtatott formában elérhető a Szakáruház recepcióján, valamint elektronikus formában a www.bijobolt.hu weboldalon.

A Bijó Szakáruház érvényben lévő házirendje ITT tölthető le. Kérjük szíves együttműködését a Házirend betartásában!

Bijó Szakáruház Parkolási Szabályzata ITT tölthető/érthető el! Kérjük szíves együttműködését a Parkolási Szabályzat betartásában!

II. Rendelésfelvétel

A rendelések leadásakor kérjük, pontosan adja meg a termék teljes megnevezését, kiszerelését (esetleg a cikkszámot), vagy vonalkódját! Ez nagymértékben megkönnyíti a vevőszolgálat munkáját, így csökkenthető a tévesen kiszállított áruk mennyisége és növelhető a kiszállítás pontossága.
Együttműködésüket előre is köszönjük!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. február 04 -tőlrendelési minimum értéket vezetünk be, melynek összege: nettó 30.000 Ft / megrendelés! A rendelési minimum értéket el nem érő megrendeléseket, nem fogadjuk el, azokat nem dolgozzuk fel és nem kerülnek kiszállításra. A rendelési értéktől függetlenül, személyesen (Cash & Carry jelleggel), nyitvatartási időben, bármikor vásárolhatnak.

A rendelési minimum érték bevezetésére, a hatékonyság növelése, valamint költcségcsökkentés érdekében kerül sor, hogy továbbra is fenn tudjuk tartani szolgáltatásaink színvonalát és a kedvező árakat.

Vevőszolgálat:
Hétköznap 07:00 – 19:00 óra között áll ügyfeleink rendelkezésére
Szombaton 09:00 – 17:00 óra között áll ügyfeleink rendelkezésére

Árlisták:
A Bijó Kft. minden hónapban megküldi elektronikus hírlevél formájában (tájékoztató jelleggel), az Ön által megadott e-mail címre, kereskedelmi, akciós, újonnan belistázott, megszűnő, import és saját márkás termékeit tartalmazó árlistáit. A megküldött árlisták nem minősülnek hivatalos árajánlatnak. 

Megrendelés:
Az alábbi elérhetőségeken várjuk megrendeléseiket:
Telefon +361-814-6450 hétköznap 7:00 – 17:00 óra között, Szombaton 09:00 – 17:00 óra között
E-mail rendeles@bijo.hu 0:00 – 24:00 óra között
Fax +36 1 814 6488 0:00 – 24:00 óra között
Web www.bijobolt.hu/webaruhaz 0:00 – 24:00 óra között

Amennyiben lehetséges, kérjük, hogy webáruházunkon keresztül adják le megrendeléseiket. Ezáltal kizárva a legtöbb tévedés lehetőségét és gyorsítva a kiszolgálást!
 

III. Szállítási határidők

A Bijó Kft. a hét minden munkanapján (Hétfőtől - Péntekig) szállít árut Magyarország teljes területén! Szombaton kiszállítás nem történik, áthelyezett munkanap esetén sem.


Adott munkanap 12 óráig leadott megrendeléseket a következő munkanapon vagy a kért munkanapon kiszállítjuk az üzlet hivatalos nyitvatartási ideje alatt.

Adott munkanap 12 óra után leadott rendelések a következő munkanap kerülnek átadásra a futárszolgálat részére, így a kiszállítás a rá következő munkanapon történik meg, az üzlet hivatalos nyitvatartási ideje alatt.

Felhívjuk kedves Partnereink figyelmét, a cégünk által üzemeltetett országos Túra jellegű kiszállításra, amellyel a legkönnyebben és legmegbízhatóbban tudjuk ellátni üzletét! Túra kiszállítás részleteivel kapcsolatban, kérem keressék Vevőszolgálatunkat bizalommal!

Személyes átvétel:
Amennyiben személyesen kívánja átvenni a megrendelt árut, úgy a munkanapon 12 óráig leadott rendelését aznap 16 óra után, a 12 óra után leadottat pedig, következő munkanap reggel 7 órától tudja átvenni.

Tájékoztatjuk T. Vásárlóinkat, hogy a szállítási határidők megnövekedhetnek kiemelt időszakokban, pl: ünnepek, hosszú hétvégék, illetve időszakosan, előre nem látható, munkaerőpiaci problémák miatt.

TÉRKÉP

IV. Kiszállítási díjak

Budapest:

Rendelési érték

Szállítási költség

nettó 30.000 Ft alatt

2362,2 Ft + ÁFA

nettó 30.000 Ft fölött

INGYENES


Vidék

Rendelési érték

Szállítási költség

nettó 60.000 Ft alatt

3149,61 Ft + ÁFA

nettó 60.000 Ft fölött

INGYENES

V. Fizetési kedvezmények

Törzsvásárlóink (havonta minimum kétszeri vásárlás) a havi forgalom függvényében a kereskedői árakból, kedvezményt kaphatnak. Kedvezmény beállítása, kizárólag Kereskedelmi Osztályunkkal történő sikeres tárgyalás után történhet.

A fentiektől való eltérés jogát fenntartjuk, bármilyen változás esetén, a megadott elektronikus elérhetőségén, hírlevél formájában értesítjük!

IGAZÁN BIJÓ
TERMÉKEINK
Vásároljon
Egyszerűen!
Regisztráljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk