Dolgozz
velünk
Bijó munkatársakat keresünk
Blog
beszélj
zöldeket!
Kinek mi a Bijó - gondolatok a bijóságról
Virtuális séta
Galéria
Betekintés a Bijó pillanatokba

Bijobolt.hu bio nagykereskedelem és bio webáruház | Rólunk

Ami pár évtizede természetes volt, ma már nem az. Természetes volt, hogy az étel és ital, ami az asztalra került vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, táplál és épít, és természetes volt, hogy nem hemzsegnek benne a vegyszerek, a szintetikus összetevők, tartósítószerek és a cukor.

Természetes volt, hogy az ember nem használ több vegyszert, mint ami feltétlenül szükséges, hiszen az a bőrével érintkezve a szervezetbe jut. Manapság csak egy reggeli indulásnál vegyi anyagok százaival érintkezünk és terheljük szervezetünket (tusfürdő, fogkrém, arckrém, testápoló, dezodor, parfüm, sampon, balzsam, hajlakk, borotvahab, smink, mosószer, öblítő, mosogatószer, illatosítók, stb.)
Ahhoz hogy ma egészséges ételt és italt vásároljunk, komoly erőfeszítéseket kell tennünk, mert a sarki boltba leszaladva ezek nem, vagy alig érhetőek el, de a nagy áruházakban sem jobb a helyzet.
A természetes alapú, vegyszermentes kozmetikumok és tisztítószerek beszerzése pedig még ennél is nehezebb, csak speciális boltokban, illetve az interneten szerezhetőek be.

Egyre több ember számára, akiknek fontos az egészségük, jelent problémát, hogy a bevásárlást 8-10 helyen bonyolítják és nincs egy áruház, ahol megvehetnék mindazt, amire szükségük van.

Szeretnénk, ha ez az áruház mi lehetnénk.
Szeretnénk, ha egyszerűsíthetnénk azok életét, akik erőfeszítéseket tesznek azért, hogy egészségesen éljenek.
Szeretnénk, ha egyre többek számára válna elérhetővé az, ami régen természetes volt, az értékes táplálék, és a valóban tisztulást jelentő, szépséget biztosító kozmetikumok.
Szeretnénk, ha pár év múlva már észrevétlenül és akaratlanul ezek a termékek kerülnének a bevásárló kosarakba.

Hisszük, hogy ezért tenni kell, és mi teszünk. Megnyitottuk Budapesten szakáruházunkat.

Csapatunk tagjai több, mint 20 éve a kereskedelemben dolgozó vezetők, lelkes, fiatal eladók, profi beszerzők, akik mindannyian tudják, hogy ez nem csak munka, hanem küldetés, hiszen mindannyiuknak van egy-két története arról, hogyan változott meg az élete, amikor kiderültek betegségek a családban, amikor szembesültek problémákkal, nehézségekkel, melyek mind visszavezethetőek a táplálkozásra, vegyszerekre, egészségtelen életmódra.

Hisszük, hogy nem vagyunk egyedül!
Várjuk azok jelentkezését, akik viszonteladóink szeretnének lenni, szeretnének csatlakozni csapatunkhoz, vagy egészséges termékeket állítanak elő és szeretnék ha az nálunk is elérhető lenne.
Várjuk észrevételeiket, javaslataikat, hogy jobbá tegyük Szakáruházunkat, várjuk ötleteiket, együttműködési lehetőségeket, hogy egyre több emberhez juthassunk el és várjuk Önt szeretettel Szakáruházunkban és webshopunkban. Levelüket a következő emailcíre várjuk: info@bijo.hu 

De itt még nincs vége! Volt még pár jó ötletünk, ami szintén megvalósult!
A budapesti Szakáruház mellett megnyitottuk a Bijó Energia Egészségközpontunkat. A központban több, mint 50 természetgyógyász, közel 100 féle kezeléssel várja Önt, legyen szó energetizáló vagy szépészeti kezelésről, speciális tornáról vagy masszázsról. További részletek a Bijó Energia Egészségközpontról itt: www.bijoenergia.hu

Miután a test és lélek megkapta ami neki jár, a szellem sem maradhat hoppon. A Bijó Rendezvényközpont a környék életmód és kulturális központjává kíván válni. Változatos programokkal várunk mindenkit, aki a tudatos életvitelt választja. Előadónak olyan szellemi és spirituális vezetőket, életmód tanácsadókat, coachokat, trénereket hívunk meg, akik területükön több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, a hazai és nemzetközi porondon is bizonyították már tudásukat, hitelességüket. További részletek a programokról: http://help2startupcenter.com/index.php?id=122

IGAZÁN BIJÓ
TERMÉKEINK
Vásároljon
Egyszerűen!
Regisztráljon
Válasszon terméket
Rendelje meg
Házhoz szállítjuk